Skip to content
Politică

Poiana lui Iocan s-a mutat la Suhaia. Deputatul Cristi Barbu, la sfat cu ”moromeții” din Teleorman: S-a dezbătut intens despre drumul comunal și școala nouă

https://infotr.ro/

După o perioadă în care adunările publice au fost interzise, din cauza măsurilor impuse de starea de alertă, deputatul Cristi Barbu a reluat întâlnirile cu seniorii din localitatea Suhaia, Teleorman.

Astfel, la finalul săptămânii trecute, pe platoul din faţa Căminului Cultural, parlamentarul teleormănean a avut o discuție cu seniorii privind viitorul comunei lor. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată, cele mai importante probleme ale comunităţii locale au fost întoarse pe toate feţele, potrivit jurnaliștilor de la Informația de Teleorman

Discuţiile s-au purtat în jurul proiectelor ce se derulează în comuna Suhaia, stadiul lucrărilor şi care sunt planurile de viitor. Printre acestea se numără, modernizarea drumului comunal care duce la terenurile agricole ale cetăţenilor din Balta Suhaia, o şcoală nouă sau un loc de agrement în care tinerii, şi nu numai, să-şi petreacă timpul liber. Un alt subiect a făcut referire la vechea Biserică, lăcaş de cult cu o deosebită importanţă pentru seniorii din Suhaia. Aici, lucrările de modernizare şi consolidare sunt în toi, “se lucrează de zor”, după cum ne-a declarat unul dintre cetăţeni.

Nici crescătorii de animale nu au fost uitaţi. Deşi au existat discuţii pro şi contra pe marginea împărţirii lucernei, s-a găsit soluţia ideală pentru ca toată lumea să fie mulţumită. Iar veştile bune nu se opresc aici. În perioada următoare, cel puţin două proiecte, în valoare de milioane bune de lei, urmează să fie implementate la nivelul localităţii Suhaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *