Skip to content
Societate

Poliţia a făcut razie pe Autostrada Soarelui. Din 130 de testări, 95 de şoferi consumaseră alcool şi 35 droguri

Şoferii care au tranzitat luni, 15 august, Autostrada Soarelui, au dat nas în nas cu poliţiştii, la kilometrul 144. Oamenii legii au făcut 130 de testări, dintre care 95 pentru consumul de alcool şi 35 pentru cel de substanţe psihoactive.

Conform IGPR, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au desfăşurat, luni, o acţiune pe Autostrada Soarelui (A2), la kilometrul 144, pentru prevenirea accidentelor cauzate de conducerea sub influenţa alcoolului sau drogurilor, fiind efectuate 130 de testări, dintre care 95 pentru consumul de alcool şi 35 pentru consumul de substanţe psihoactive.

Poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere, dintre care cinci pentru circulaţie pe banda de urgenţă, trei pentru alcool, unul pentru viteză şi patru pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 34.650 de lei.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 28 pentru viteză, cinci pentru circulaţie pe banda de urgenţă, trei pentru alcool şi două pentru alte abateri. De asemenea, au fost constatate 9 infracţiuni, dintre care 4 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, 2 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, una pentru fals material în înscrisuri oficiale, una pentru uz de fals şi una pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu are dreptul de a conduce”, se arată în comunicatul Poliţiei

Poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere, dintre care cinci pentru circulaţie pe banda de urgenţă, trei pentru alcool, unul pentru viteză şi patru pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, scrie adevarul.ro.

Totodată, au reţinut şi două certificate de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *