Skip to content
Siguranța cetățeanului

Poliția a început controalele în mall-urile, piețele și transportul public din București

Facebook/politia romana

Polițiștii și jandarmii au făcut controale în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase şi în mijloacele de transport în comun, pentru a vedea în ce măsură sunt respectate măsurile anti-COVID. Au dat amenzi în valoare de zeci de mii de lei, anunță Poliția Capitalei.

Echipele de control au fost formate din poliţişti ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, jandarmi, polițiști locali.

În 11 decembrie, politistii ai Secției 15 Poliție împreună cu jandarmi au efectuat verificări în interiorul unui mall din sectorul 4, fiind verificate 25 de societăți comerciale, iar 57 de persoane au fost legitimate. În urma acestei activități au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.500 de lei pentru nerespectarea dispozițiilor Legii 55/2020.

Ieri, polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 și Secția 25 Poliție au sancționat cu o amendă de 5.000 de lei pe administratorul unei societăți comerciale având în vedere că localul acestuia funcționa cu o terasa închisă cu geamuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *