Skip to content
Siguranța cetățeanului

Poliţia a supravegheat cu elicopterele cu reflectoare cartierul Rahova și alte zone considerate de risc VIDEO   

captura video
" "

Ministerul Afacerilor Interne a luat  decizia ca mai multe zone din ţară, unde au avut loc incidente violente în ultimele zile să fie survolate de elicopetere cu reflectoare care să supravegheze regiunile respective.

S-a dispus o serie de acțiuni suplimentare pentru controlarea zonelor considerate cu risc criminogen ridicat. Sunt vizate comunități de persoane care au revenit în țară în ultima perioadă, cunoscute cu preocupări infracționale”, se arată într-un comunicat de presă al MAI.

" "
" "

Cele două elicoptere ale Inspectoratului Gerneral de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au survolat mai multe zone din București, Ilfov, Ialomița, Prahova, Argeș, Teleorman, Giurgiu și Călărași.

Începând cu ora 17.00, la nivel național, vor acționa suplimentar fata de dispozitivul curent, 154 de grupe (constituite din 4-10 membri), efective din cadrul :  Serviciului pentru Intervenții și Actiuni Speciale al Politiei Romane – 4 grupe; Serviciilor pentru Acțiuni Speciale ale fiecărui județ, cu câte 2 grupe; Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, cu 18 grupe; Direcției Generale de Jandarmi a Municpiului București, cu 12 grupe; celor 8 Grupări Mobile de Jandarmi, cu câte 4 grupe”,  a precizat MAI.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *