Skip to content
Politică

Poliția Capitalei: Deputații PSD au fost amendați pentru că au proferat injurii și au făcut scandal. Ei nu au fost sancționați pentru că nu purtau mască

Facebook

Poliția Capitalei anunță că deputații PSD, Adrian Solomon și Irinel Stăvilă, au fost amendați cu 2.600 de lei pentru că au proferat injurii și au făcut scandal și nu pentru că nu purtau mască, la un fast-food din Centrul Vechi.

În jurul orei 2.00, o patrulă a poliției a fost solicitată să intervină pentru că un bărbat făcea scandal la un restaurant din Sectorul 3. El a avut o atitudine sfidătoare la adresa polițiștilor, la fel ca și persoana de lângă el. Cele două persoane nu au fost sancționate pentru că nu purtau mască, la acel moment aveau mască, ci doar pentru proferarea de injurii la adresa polițiștilor și pentru că au făcut scandal„, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei la Digi24.

În cursul dimineții, Poliția Capitalei anunțase că o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi a fost solicitată de agenții de paza ai unui fast-food din sectorul 3 să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, fiind recalcitrant.

Polițiștii au mers la fața locului, iar bărbatul a continuat scandalul, înjurându-i pe polițiști. Alături de el se mai afla un bărbat care, la rândul său, a avut un comportament similar, conform Poliției Capitalei.

Cei doi bărbați au fost amendați cu 2.600 de lei pentru „provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”.

Cei doi bărbați sunt deputații PSD de Vaslui Adrian Solomon şi Irinel Stativă. Deputatul Adrian Solomon este președintele Comisiei de muncă din Camera Deputaților. Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Stativă cu 1.000 de lei. Cei doi le-ar fi spus poliţiştilor inclusiv că ei le plătesc salariile şi că nu sunt demni de haina pe care o poartă.

Contactat de HotNews.ro, deputatul PSD Adrian Solomon a susținut că „totul este un abuz al unor polițiști mult prea puțin școliți”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *