Skip to content
Politică

Poliția Capitalei face verificări după ce Diana Șoșoacă a refuzat să poarte masca în Parlament

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Poliția Capitalei a declanșat verificări după ce senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a mers în Parlament fără să poarte mască, invocând afecțiuni medicale care ar justifica acest lucru, au declarat surse din Poliție pentru G4Media.ro.

Adeverința medicală prezentată de avocata Diana Șoșoacă, aleasă parlamentar din partea Alianței pentru Unirea Românilor, pentru a nu purta mască în Parlament, nu ar fi valabil emisă conform Ordinului 874/2020, se arată într-un răspuns al DSP emis la solicitarea Senatului, a declarat șefa Comisiei de validare din Senat Iuliana Scântei.

" "
" "

Polițiștii vor stabili dacă se impune deschiderea unui dosar penal și luarea vreunei măsuri în cazul lui Șoșoacă, au mai menționat sursele din Poliție.

Poliția Capitalei face, de asemenea, verificări în cazul altor parlamentari care nu au purtat mască, luni, printre care Adrian Solomon, Kelemen Hunor și Dumitru Coarnă.

Cercetările vizează și motivele pentru care bufetul Senatului a funcționat, permițând mai multor aleși să mănânce la mese, deși acest lucru e interzis în actualul context pandemic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *