Poliția de Frontieră: Bunuri suspectate de contrafacere, evaluate la circa 8 milioane de lei în Constanța și Isaccea

Sursa foto: news.ro
Sursa foto: news.ro

Poliţiştii de frontieră au descoperit mii de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproape opt milioane de lei, într-un container sosit în Portul Constanţa şi într-un microbuz în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat miercuri, că o echipă comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud a verificat marţi un container încărcat cu bunuri, sosit din China.

“În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau aproximativ 13.680 perechi de încălţăminte sport, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 6.840.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat poliţiştii de frontieră.

De asemenea, în aceeaşi zi, în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea din judeţul Tulcea, poliţiştii de frontieră au controlat un microbuz.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: