Poliţia de Frontieră: Circulaţia pe podul Giurgiu-Ruse, reluată în condiţii normale

Sursa foto: Poliția de Frontieră Română/ FACEBOOK
Sursa foto: Poliția de Frontieră Română/ FACEBOOK

Circulaţia pe podul Giurgiu – Ruse între România-Bulgaria a fost reluată în condiţii normale, pe ambele sensuri de deplasare, anunţă joi Poliţia de Frontieră, ceea ce înseamnă că restricţiile de circulaţie impuse în intervalul orar 22.00 – 2.00 au fost ridicate.

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat, prin intermediul Centrului Comun de Contact Giurgiu, de către autorităţile de frontieră bulgare, că începând de astăzi, 31.08.2023, ora 13:30, lucrările de reparaţii pe partea bulgărească a podului peste fluviul Dunărea dintre Ruse şi Giurgiu-Podul Prieteniei au fost finalizate. Astfel, circulaţia pe pod între România-Bulgaria a fost reluată în condiţii normale, pe ambele sensuri de deplasare”, anunţă joi Poliţia de Frontieră.

Instituţia recomandă cetăţenilor, pentru evitarea aglomerărilor, tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional şi utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro.

De asemenea, recomandă pregătirea din timp a documentelor de călătorie în vederea scurtării timpului de control.

Începând din 28 august, circulaţia autovehiculelor pe Podul peste Dunăre de la Giurgiu – Ruse a fost restricţionată timp de patru ore noaptea, în intervalul orar 22:00 – 02:00. Suspendarea temporară a circulaţiei a fost cauzată de necesitatea realizării unor lucrări de reparaţii urgente la rosturile şi panourile de beton ale podului, pe secţiunea bulgară, conform MAE.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL