Poliţia de Frontieră – Trafic intens la frontiera cu Ungaria în ultimele 24 de ore. Peste 250.000 de persoane

Sursă foto: Facebook/ Poliţia de Frontieră Română

Poliţia de Frontieră anunţă trafic intens la frontiera cu Ungaria în ultimele 24 de ore, peste 250.000 de persoane tranzitând graniţa, ceewa ce reprezintă mai mult decât dublu comparativ cu perioada similară a anului trecut.

”Ne aflăm în plin sezon estival, iar pentru cetăţenii români care lucrează în afara graniţelor ţării este perioada concediilor. Astfel că, în ultimele 24 de ore s-a înregistrat o creştere a valorilor de trafic în principalele puncte de trecere a frontierei, în principal la graniţa cu Ungaria. Din totalul de 488.800 de persoane (cetăţeni români şi străini), care au tranzitat frontiera în ultimele 24 de ore (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire), 258.000 de persoane au efectuat formalităţile de frontieră doar prin punctele de la graniţa cu Ungaria”, informează duminică Poliţia de Frontieră.

Comparativ cu perioada similară a anului trecut, când au efectuat formalităţile de control aproximativ 122.000 de persoane pe ambele sensuri, în acest an se constată o creştere de aproximativ 112%.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: