Skip to content
București

Poliția Locală a făcut razie în Centrul Vechi: în Centrul Vechi: Un club funcționa fără autorizație și cu energie electrică de la un generator parcat în stradă

Polițiștii locali din București au dat, sâmbătă noapte, amenzi de aproximativ 100.000 de lei în cursul unei acțiuni de control in Centrul Istoric al Capitalei, descoperind și că unul dintre cluburi nu avea nici autorizație de funcționare, nici furnizor de energie electrică, motiv pentru care folosea un generator.
Polițiștii au sancționat abateri la Legea fumatului, lipsa unor autorizații de funcționare, neînregistrari fiscale sau cazuri de depozitare necorespunzătoare ale deșeurilor. Pe lângă avertismente, valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 48.000 de lei, informează Hotnews.
Un caz special a fost cel al unui club care își desfășura activitatea fără autorizație de funcționare, cu furnizarea electricitatii suspendată. Polițiștii locali au depistat că societatea comerciala își continua, însă, activitatea asigurându-și energia electrică cu ajutorul unui generator mobil parcat în stradă .

 

De asmenea, potrivit Poliției Locale, în zona Centrului Istoric au fost făcute si masuratori sonometrice pentru stabilirea nivelului de zgomot, iar dupa intocmirea buletinului de analiza vor fi aplicate, in functie de rezultate, sanctiuni contravenționale.

In paralel, au fost efectuate controale în vederea verificării respectării prevederilor legale în domeniul transportului de persoane în regim taxi. Au fost controlați 47 de taximetriști, 13 dintre aceștia fiind sancționați contravențional, valoarea amenzilor a fost de 50.000 de lei. În plus, urmează să se întocmească 4 adrese către autorități de autorizare din județul Ilfov pentru aplicarea măsurilor complementare de reținere a autorizațiilor taxi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *