Poliția Română: 40.000 de pachete de țigări de contrabandă, indisponibilizate

Poliţie / Facebook
Sursa foto: Poliţia Română

Un bărbat care transporta aproape 40.000 de pachete de ţigarete de contrabandă a fost prins de poliţiştii din Marginea. Suspectul a fost reţinut, iar ţigările au fost indisponibilizate.

„Astăzi, 11 septembrie, în jurul orei 08.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea au oprit în trafic, pe DN2E, un vehicul care se îndrepta către comuna Marginea, susceptibiul a transporta ţigarete de contrabandă”, a transmis, luni, Poliţia Română, preluată de News.ro.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Vicovu de Jos, judeţul Suceava, care se afla singur în autoturism.

„La controlul vehiculului, au fost descoperite 39.890 de pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară (799.800 de bucăţi de ţigarete). Vehiculul a fost confiscat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, pentru efectuarea activităţilor criminalistice şi procedurale”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au precizat că, prin Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost dispuse măsuri de documentare suplimentară a cauzei, în vederea stabilirii trasabilităţii şi a circuitului infracţional, precum şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi”, a mai transmis sursa citată.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: