Skip to content
Politică

Poliția stă pe jar. Fifor a anunțat că ar putea cădea satârul

cugetliber.ro

Poliția Română stă pe jar. Prim-ministrul interimar Mihai Fifor a anunțat că miercuri ar putea cădea satârul în legătură cu această instituție.

Decizii privind conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) ar putea fi luate miercuri, premierul interimar Mihai Fifor anunţând că situaţia generată de scandalul poliţistului acuzat de pedofilie „va fi analizată cu foarte mare atenţie” în cursul acestei zile, scrie News.ro.

Fifor a mers marţi seară la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), unde a participat la şedinţa Centrului Naţional de Conducere Integrată, pentru a verifica măsurile luate în condiţiile în care 23 de judeţe sunt sub atenţionare cod galben de ninsori. La plecare, Fifor a spus că a vorbit cu Carmen Dan şi despre probleme care ţin de organizarea Ministerului Afacerilor Interne.

Întrebat dacă a discutat cu ministrul Carmen Dan şi despre demiterea şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, premierul interimar a răspuns: „Asta este o situaţie pe care o să o analizam cu foarte mare atenţie mâine (miercuri – n.r.) şi o să luam o decizie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *