Skip to content
Sport

Politician, bătut cu scaunele de doi fotbalişti (VIDEO)

" "

Să pierzi nopţile în cluburi în tinereţe nu e nimic ieşit în comun. Dar e cu totul altceva să fii surprins de conducerea federaţiei de fotbal din Rusia într-un club de noapte din Monte Carlo, tu fiind fotbalist şi participând la Campionatul European de Fotbal din Franţa, din 2016. Acesta a fost şi motivul pentru care internaţionalii ruşi Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost supendaţi de către federaţia rusă la momentul respectiv.

Dar cei doi nu s-au potolit, fiind protagoniştii unui nou episod, de această dată violent. Alexandr Kokorin, de 27 de ani şi prietenul său Pavel Mamaev, 30 de ani sunt în centrul unei investigaţii, fiind acuzaţi că au bătut un  oficial din Ministerul Industriei şi Comerţului, într-un local  Moscova, după cum relatează presa rusă şi franceză.

" "
" "

Politicianul Denis Pak le-a cerut celor doi fotbalişti şi prietenilor acestora să nu mai facă zgomot în localul în care se afla, moment în care a devenit ţinta unor agresiuni din partea acestora. Cei doi fotbalişti şi prietenii lor l-au lovit cu pumnii dar şi cu scaunele din local pe Pak, care ulterior a avut nevoie de îngrijiri medicale, după care s-a dus la poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *