Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

Politicianul întreținut de amantă! Candidatul USR pentru fotoliul de edil al Timișoarei minte de îngheață Bega

Facebook/Samuel Fritz
" "

Domnul Samuel Fritz le spune timișorenilor că a fost consilier de președinte de țară. Și nu orice țară, ci cea mai puternică din Europa, Germania. Lauda lui Fritz a fost spulberată. Fostul președinte al Germaniei, Horst Kohler, a condus țara, cu 10 ani înainte ca Fritz să mintă că a fost mâna dreaptă a președintelui. Îi minte pe alegători că toată politica nemților a stat în sfaturile date de el fostului președinte. Iată că nu este așa. Mai mult, ca fost consilier de președinte (care nu a fost..), ar fi trebuit să ai ceva leuți, euroi, să poți trăi de azi pe mâine, nu vorbim să ai pentru o campanie electorală. Fritz spune că trăiește din banii prietenei sale. O fi fost și ea consilier la Iliescu, Constantinescu, Băsescu, dar, ca și iubitul său, după ce aceștia nu au mai avut funcția respectivă.

Timișorenii, oameni hâtrii, au vrut totuși să afle mai multe despre cel care le cere votul. Surpriză de proporții. Fritz, nu-i chiar Fritz…poate șpritz.

" "
" "

Am pus acum 2 săptămâni aceste întrebări CANDIDATULUI Samuel Fritz, în ideea de a afla votanții cine este cel care le promite luna de pe cer. Am înțeles că așa tratează el alegătorii, refuzând sa le răspundă, astfel încât am căutat  și am găsit următoarele răspunsuri:

Întrebarea 1. Între ce ani a fost Horst Kohler președinte al Germaniei?

Răspuns: 01.07.2004 – 31.05.2010

Întrebarea 2. Între ce ani a fost el, Dominic Fritz, consilierul lui Horst Kohler?

Răspuns: 2016 – 2019

Întrebarea 3. A fost dl. Fritz membru al vreunui partid de stânga sau de centru-stânga în Germania sau în altă țară?

Răspuns: Da, a fost, între 2009 – 2019, membru al Partidului Verzilor din Germania, partid de centru-stânga conform Wikipedia, din 2019 înscriindu-se în USR (s-o fi numind asta traseism sau USR e și el partid de centru-stânga, precum Partidul Verzilor, una din două?!)

Pentru cine nu crede că Verzii sunt partid de centru-stânga, iată ce spune Wikipedia:

“Verzii reprezintă unificarea celor două partide de centru-stânga: Partidul Verzilor, fondat în 1979 în Germania de Vest și Alianța 90 din Germania de Est“

Întrebarea 4. În cei 10 ani cât a activat în Partidul Verzilor – până acum un an! -, având în vedere ideologia acestuia, a fost implicit împotriva marilor corporații. Își păstrează el și aici, în România, acea poziție?

Răspuns: N-am putut afla, dl. Fritz neabordând niciodată subiectul pe pământ românesc

Întrebarea 5. A gestionat dl Fritz vreodată vreun buget și, dacă da, în ce împrejurări și în valoare de cât?

Răspuns: Nu

Întrebarea 6. A condus dl Fritz vreodată vreo firmă, vreun ONG, vreo școală, vreo instituție a statului, oricare ar fi ea?

Răspuns: Nu

Întrebarea 7. Are dl Fritz cetățenie română? Dacă da, când a obținut-o, dacă nu, de ce nu a făcut demersuri să o obțină, dacă afirmă că iubește atât de mult România și vrea să trăiască în continuare aici?

Răspuns: Nu, nu a făcut niciun demers să aibă cetățenie română.

Întrebarea 8. Consideră dl Friz că este normal ca cineva să aibă funcții oficiale într-un stat, în aparatul statului sau al administrației locale, fără a fi cetățean al acelui stat?

Răspuns: Se pare că da

Întrebarea 9. Cu ce se mândrește la vârsta pe care o are – indiferent dacă e vorba de realizări în sectorul privat sau în sectorul public – în afară de faptul că realmente cântă bine vocal și la pian, că este dirijor de coruri de amatori și că a participat la misiuni de caritate ONG-istice?

Răspuns: Cu faptul că a fost șef de cabinet al unei persoane care cu mult timp înainte ca acest lucru să se întâmple -6-9 ani – a fost Președinte al Germaniei. Deci, echivalentul șefilor de cabinet de-acum, când nu mai sunt Președinți, ai foștilor Președinți ai României Traian Băsescu, Emil Constantinescu și Ion Iliescu -da, foștii Președinți au așa ceva și în România, chiar dacă nimeni nu a auzit de ei, funcția lor fiind de fapt una de secretară, hai să zicem asistentă-.

Întrebarea 10. Cine îl întreține în Timișoara, știut fiind că este șomer: prietena, partidul sau un terț finanțator?

Răspuns: Prietena româncă

" "

1 comentariu la “Politicianul întreținut de amantă! Candidatul USR pentru fotoliul de edil al Timișoarei minte de îngheață Bega

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *