Skip to content
Politică

Politicienii se relaxează. Unde îşi destind nervii aleșii în această vară EXCLUSIV

PSnews.ro a contactat o parte din politicienii României pentru a-i întreba unde au petrecut și ce planuri mai au pentru zile de vară rămase.

Astfel, oamenii politici care ţin prima pagină a ziarelor și burtierele de breaking news ne-au povestit cu ce planuri vin în întâmpinarea sfârșitului de vară.

Contactat de PSnews.ro, fostul președinte al Partidului Național Liberal, Crin Antonescu ne-a declarat că a petrecut o perioadă din sezonul estival la mare ”în afară”.

”Pai se termină vara. Am fost la mare. Nu la noi, în afară. Nu mai plănuiesc să merg”, a declarat Antonescu pentru PSnews.ro.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu ne-a dezvăluit că nu are planuri clare de concediu, dar că a petrecut 5 zile la mare, în stațiunea Mamaia.

Acum sunt în Vrancea, de exemplu, la Focșani, la organizația liberală de aici, îmi petrec vacanța cu ei. De aici plec la Buzău, la organizația liberală de acolo, și apoi la sfârșitul săptămânii la Alba. Nu știu dacă în următoarele două săptămâni mai plec undeva din București, încă nu mi-am făcut decât pe o săptămână planuri. Am fost la mare, am fost 5 zile în stațiunea Mamaia. Nu știu dacă o să mai am timp, nu cred că o să îmi mai permită timpul să plec”, a relatat Atanasiu.

În schimb, Eugen Tomac (președinte Executiv al Partidului Mișcarea Populară) a anunţat că intenționează să petreacă acest weekend la Mănăstirea Izvorul Mureșului, în județul Harghita, alături de familie.

”Planurile mele de vacanță sunt acțiunile pe care le desfășor în București și în teritoriu pentru că fiind un an foarte fierbinte, din punct de vedere politic, îmi amân vacanța pentru altă perioadă sau pentru anul viitor. Voi ajunge câteva zile la munte, prefer în perioada următoare muntele, chiar în zilele acestea de Sfânta Marie voi ieși la Mănăstirea Izvorul Mureșului, în județul Harghita, mai exact. Eu sunt parlamentar votat de cetățenii români care locuiesc peste hotare, deci o dată la două săptămâni vizitez o comunitate românească de peste hotare, așa că pentru mine, a pleca peste hotare nu mai reprezintă o noutate pentru mine. Cel puțin în ultimii 8 ani am fost secretar de stat în Guvern, pe această problematică, pe relația cu românii de peste hotare, prin urmare, pentru mine ieșirile sunt ieșiri de stat. Deci nu am o vacanță peste hotare, am activități în următoarea întrebare. Singura perioadă mai liberă va fi în zilele acestea de Sfânta Marie, când voi fi în țară, la Izvorul Mureșului. O să plec cu familia, cu ce doi copii ai mei”, ne-a spus Tomac.

Pe de altă parte, fosta șefă a Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a mărturisit că va alege Sulina, ca destinație de vacanță pentru perioada următoare.

”Da, am fost la mare, probabil că o să mai merg și mai vreau să merg până în Deltă. Cam atât. În Sulina aș vrea să merg”, a relatat Udrea.

Nu în ultimul rând, Codrin Ştefănescu (secretar general adjunct al PSD) ne-a declarat că nu va avea odihnă în această vară, concentrându-și întreaga atenție către activitățile familiale și cele de partid.

”Eu toată vara am stat în București, după cum ați văzut în fiecare zi la televizor și la partid. Unde să merg? Mi s-a născut băiatul și n-am unde să mai plec. Am un băiețel de o lună și toată ziua stau pe organizare, pe ceea ce avem de făcut. Avem o vară foarte grea, acum pregătim programul de guvernare în care trebuie să avansăm primele idei pe septembrie. Am avut întâlnirile de la Vaslui cu județele ca să stabilim pentru campania electorală din toamnă, acum ave scandalul cu moțiunea de cenzură și cu ce face guvernul Cioloș, unde să plecăm în vacanță? Toți ai noștri sunt aici. Sunt aici cu copilul, și în weekend mai vin la mine colegi din partid cu soțiile să îl vadă pe ăla mic, să-l drăgălească puțin și să stăm la vorbă, bem un șpriț, noi băieții, și fetele se drăgălesc cu copilul”, ne-a explicat social-democratul.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *