Skip to content
Politică

Politicienii și vacanțele. Vezi unde se vor refugia aleșii EXCLUSIV

PSnews.ro a contactat o parte din politicienii României pentru a-i întreba unde și cu cine își vor petrece vacanța de vară, dar și ce schimbări majore au suferit destinațiile turistice de top, în vremea terorismului și a crizei.

Astfel, PSnews.ro vă prezintă câteva detalii despre cum au ales politcienii să își petreacă perioada de concediu.

Copreședintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu a dezvăluit pentru Psnews.ro, unde își va petrece concediul de vară: „Niciun plan pentru moment, ca bebe este prea mic să plecăm:”

Totodată, fostul lider al Tineretului Social Democrat, actualul independent Mihai Sturzu, contactat de redacția Psnews.ro, a declarat că: „Pentru mine, vara asta înseamnă Brașov, acasă. Muncesc vara asta”.

Mai mult, deputatul social-democraților, Aurelia Cristea, a declarat pentru Psnews.ro că își va petrece vacanța pe „malul Adriaticii”, dedicându-și timp și familiei :

„Vacanța de anul acesta este dedicată celui mai tânăr membru al familiei mele, nepoțica! Așadar, chiar dacă eu sunt o iubitoare de munte, vom petrece un sejur la mare pentru toate beneficiile pe care le oferă sănătății și distracției celor mici. Destinația aleasă este malul Adriaticii, Italia și pentru confortul de a călători cu mașina și acela de a avea libertate de mișcare. Costurile sejurului sunt rezonabile datorită faptului ca am achiziționat sejurul in cadrul unei oferte speciale. Apoi ne vom bucura de beneficiile muntelui din apropierea Clujului”, a susținut Aurelia Cristea.

Totodată, aceasta ne-a declarat că: „În ceea ce privește Turcia cred că nu reprezintă un risc major ca destinație turistică, dar e bine sa fim atenți. Resorturile din Turcia sunt atractive pentru turiști si cred ca vor fi în continuare alese ca destinație de vacanță, chiar dacă numărul acestora ar putea înregistra o scădere”, a conchis deputatul social-democraților.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *