Skip to content
Societate

Poliţist bătut de doi bărbaţi care i-ar fi reproşat modul de acţiune al Poliţiei în Cazul Caracal

Un bărbat de 34 de ani, poliţist în Bucureşti, a fost bătut crunt de doi bărbaţi, după ce au aruncat în maşina acestuia cu un obiect. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a-i imobiliza pe agresori.

Pe 13 august, în jurul orei 21,10, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, se deplasa cu autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci şi, în faţa colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturismul cu un obiect.

Se pare că cel în cauză aflase că proprietarul maşinii este poliţist şi a dorit astfel să îi atragă atenţia în legătură cu modul în care oamenii legii au instrumentat cazul adolescentelor răpite, violate şi ucise de la Caracal. În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, poliţistul, care se afla în concediu, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuţit, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele, scrie adevarul.ro.

Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţiştii BOP Tecuci şi luptătorii SAS , care i-au identificat pe cei doi agresori, doi bărbaţi de 41 şi 28 de ani, din municipiul Tecuci, care au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Agresorii sunt cercetaţi acum pentru lovire sau alte violenţe şi au fost reţinuti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 14 august, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *