Poliţist din Botoşani, la un pas de moarte după ce a făcut infarct la birou. Salvarea lui au fost colegii

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: Unsplash

Un polițist de frontieră din Botoșani a trecut printr-o experiență dramatică, atunci când inima i s-a oprit pentru câteva minute.

Incidentul a avut loc în sediul Poliției de Frontieră din Dorohoi. Polițistul a avut norocul să fie găsit la timp de către colegi și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) din Dorohoi, care a intervenit rapid.

Polițistul în vârstă de 48 de ani a fost descoperit prăbușit într-un birou, fără suflare. Colegii au sunat imediat la 112, iar echipajul cu asistent de la Ambulanța Dorohoi a ajuns în scurt timp la fața locului. Medicul din dispecerat a coordonat în permanență echipajul medical, iar pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator.

„Am ţinut în continuu legătura cu colegii noştri de la faţa locului. A fost nevoie de şapte şocuri electrice, şase doze de adrenalină. Din fericire, inima a pornit și, în momentul care s-a reușit stabilizarea ușoară a pacientului, a fost imediat transportat la Centrul de Primiri Urgențe Dorohoi”, a declarat medicul Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al SJA Botoșani.

Polițistul a fost ulterior preluat de un echipaj cu medic al SMURD și transportat la UPU Botoșani pentru investigații și diagnostic specializat. Se pare că stopul cardio-respirator a survenit în urma unor investiții anterioare la Botoșani, cu tahicardie ventriculară.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL