Skip to content
Societate

Poliţiştii anunţă dispariţia altor două adolescente, din judeţele Botoşani şi Tulcea

" "

Poliţiştii anunţă dispariţia altor două adolescente, una de 14 ani, care a plecat în 23 iulie de acasă, din judeţul Botoşani, şi nu a revenit. Cealaltă adolescentă are 16 şi este din Tulcea, plecând de acasă tot în 23 iulie, fără a se mai întoarce.

Potrivit Poliţiei Române, Ionela-Gina Străchinariu, în vârstă de 14 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, a plecat de acasă, din comuna Pomârla, în 23 iulie, iar de atunci nu a mai revenit şi nici nu a luat legătura cu familia sau cu alţi cunoscuţi.

" "
" "

Tatăl copilei a sesizat dispariţia fetei duminică.

Adolescenta are înălţimea 1,50 metri, 50 de kilograme, păr şaten, ochi negri şi era îmbrăcată cu o bluză de trening, blue-jeans şi încălţăminte tip tenis de culoare albă.

De asemenea, Poliţia Judeţeană Tulcea anunţă că, luni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea au fost sesizaţi despre dispariţia unei fete, Claudia Frederic, de 16 de ani, din Tulcea. Ea ar fi plecat, în 23 iulie, de acasă, din Tulcea, şi nu s-a mai întors până în prezent.

Fata are 1,76 metri înălţime, ten deschis, păr şaten, lung până la umeri, ochi albaştri. La momentul dispariţiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanţi negri, sandale albe.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea acesteia.

Persoane care le-au văzut pe adolescente sau au date despre ele sunt rugate să anunţe de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112, scrie news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *