Skip to content
Societate

Poliţiştii au intervenit, sâmbătă, la 2.773 de evenimente

4Tuning.ro

Poliţiştii au intervenit, sâmbătă, la 2.773 de evenimente, pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie sau pentru a menţine liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.263, au fost sesizate prin 112.

Poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru siguranţa cetăţenilor şi liniştea comunităţilor. Astfel, au fost constatate 732 de infracţiuni, 140 de persoane fiind surprinse în flagrant delict, precizează Poliţia Capitalei.

De asemenea, au fost depistate 4 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 5.012 sancţiuni, a căror valoare se ridică la 1.915.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de aproape 30.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au acţionat cu 318 aparate radar pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 114 infracţiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reţinute 416 permise de conducere şi retrase 78 de certificate de înmatriculare, scrie news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *