Skip to content
Galați Societate

Poliţiştii caută un tânăr gălăţean care a fugit din sediul Poliţiei

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Galaţi, care a fost reţinut de poliţişti întrucât este suspectat de săvârşirea mai multor furturi, dar care a evadat, vineri, din sediul Poliţiei este căutat de oamenii legii.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, în jurul orei 3.30, o patrulă a Secţiei 3 Poliţie Galaţi a prins în flagrant un tânăr care sustrăgea bunuri dintr-un autoturism aflat într-o parcare din cartierul Micro 20, scrie News.ro.

La vederea poliţiştilor, acesta a fugit şi, fiind urmărit, a fost prins în cartierul Micro 17, încătuşat şi dus la sediul poliţiei.

În urma cercetărilor, s-a constatat că tânărul, de 19 ani, din municipiul Galaţi, ar mai fi comis, în aceeaşi noapte, trei furturi din autoturisme şi un furt din anexa unei locuinţe.

La scurt timp după ce pe numele tânărului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta a evadat din sediul poliţiei, fiind căutat, în prezent, de poliţişti.

Tânărul are 1,65 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten deschis, tuns scurt. La momentul evadării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare grena, blugi albaştri, iar în picioare purta pantofi sport închişi la culoare.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *