Polițiștii de frontieră au confiscat, luni, bunuri de peste 1,6 miloane de lei

vama Nadlac
Sursa foto: Facebook / Politia de Frontiera

Prin punctele de trecere a frontierei, peste 65.600 de persoane au intrat ieri în țară, dintre care aproximativ 5.700 de ucrainieni, potrivit informațiilor de la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. 

Poliția de Frontieră transmite că în cursul zilei de luni, 27 noiembrie, prin punctele de graniță au intrat 65.635 de persoane, dintre care 5.683 de cetăţeni ucraineni, potrivit Agerpres.

Un comunicat al Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră informează că polițiștii de frontieră au efectuat formalităţile de control, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, pentru aproximativ 146.800 de persoane, cetăţeni români şi străini, şi peste 40.200 de mijloace de transport.

În zonele de competenţă – punctele de trecere şi „frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat 40 de fapte ilegale (27 de infracţiuni şi 13 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, iar valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 7.100 lei, potrivit sursei citate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: