Polițiștii de frontieră descoperă mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, evaluate la peste 6,3 milioane de lei

Sursa foto: Facebook/Poliţia de Frontieră Română

Mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 6,3 milioane de lei, au fost găsite de poliţiştii de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, bunurile respective aflându-se într-un autocamion şi fiind destinate unei firme din Ucraina.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au transmis vineri, că o echipă comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea au controlat un camion de marfă, care avea ca destinatar o societate comercială din Ucraina.
“În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul camionului se aflau aproximativ 22.270 articole vestimentare, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 6.320.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii Gării de Coastă.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: