Skip to content
Societate

Poliţiştii l-au reţinut pe tatăl vitreg al fetiței care a fost ucisă și incendiată în Arad

facebook

Tatăl vitreg al fetiței găsită ucisă și incendiată pe un câmp din județul Arad a fost reținut. El urmează să ajungă în fața instanței, care va decide dacă se impune arestarea sa preventivă. Tânărul le-a spus anchetatorilor că totul a fost un accident.

În acest caz a fost audiată mama biologică a fetei și iubitul acesteia. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, le-a spus anchetatorior că totul a fost un accident.

Femeia era la spital, unde năștea un copil, iar el a rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani. El a povestit că a vrut să le facă baie copiilor, fetița a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit. Bărbatul a mai spus că a dus trupul copilei pe câmp, dar nu el a incendiat-o, notează Digi24.

Apartamentul în care au stat a fost sigilat, iar anchetatorii vor merge marți din nou acolo să caute probe. Femeia și cei doi copii ai ei sunt acum într-un centru al Direcției de Protecția Copilului din Arad.

Nimeni nu a reclamat dispariția fetiței

Cadavrul copilei a fost găsit pe un câmp de câinele unui localnic. Necropsia a arătat că fetița, care avea 5 – 6 ani, ar fi murit din cauza unei lovituri la cap.

Anchetatorii cred că trupul ei a fost dus apoi pe câmp și incendiat.

Polițiștii nu primiseră nicio sesizare cu privire la dispariția vreunui copil în zonă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *