Skip to content
Politică

Polițiștii protestează în fața Ministerului de Finanțe

Polițiștii protestează în fața Ministerului de Finanțe. Aceștia au ieșit în stradă datorită nemulțumirilor legate de salariile mici, datorită faptului că nu și-au primit nici după al cincilea an cel de-al 13-lea salariu sau recompensa pentru orele lucrate peste program.

În același timp, polițiștii cer o mărire de salariu de zece la sută.

„De șapte ani salariile polițiștilor nu au fost mărite, drepturile tăiate pe timpul guvernării Boc nu ne-au fost înapoiate, subfinanțarea Ministerului de Interne și multe alte probleme care țin de bani. Sunt 200 de oameni la protest și probabil vom fi 500 de polițiști”, a declarat Iulian Surugiu, președintele Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor.

Iulian Surugiu a mai adăugat că polițiștii legați în lanțuri la protest vor să transmită faptul că mentalitatea prezentă în Poliția Română este una comunistă.

„Drepturile polițiștilor nu sunt respectate de șefii lor, polițiștii sunt considerați un fel de paria. Nu ține nimeni cont. Din 54.000 de polițiști, 37.000 sunt bolnavi înscriși la medicul de familie cu boli de inimă și boli gastro. Gândiți-vă că acești polițiști mănâncă pe capota mașinii, lucrează 14 ore pe zi și nu sunt respectați”, a conchis Iulian Surugiu.

2 comentarii la “Polițiștii protestează în fața Ministerului de Finanțe

  1. D-aia au burtoacele pana la genunchi ca mananca pe capota masinii!!!
    Au niste gusi de zici ca sunt indopati, fereasca sfantul sa trebuiasca sa fugareasca vreun infractor ca isi dau duhul dupa 3 m . D-aia nici nu ies din birou decat daca este rost de vreo spaga sau plocon. Si tot astia ies in fata cu tupeu nemarginit ca sunt bolnavi?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *