Skip to content
Politică

Poliţiştii tulceni fac o anchetă după ce persoane neidentificate au furat de la Regia de Transport în Comun 200.000 de lei

timponline.ro

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce persoane neidentificate au furat de la Regia de Transport în Comun din Tulcea 200.000 de lei. Suma respectivă se afla într-un seif, iar banii erau pentru salarii şi urmau să fie daţi angajaţilor la începutul săptămânii viitoare.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au intrat în sediul Regiei de Transport în Comun din Tulcea. Acestea au mers la seiful aflat în sediul regiei şi au sustras de acolo o sumă de bani, conform News.ro.

Reprezentanţii Regiei de Transport susţin că în seif se aflau 200.000 de lei, aceştia fiind banii de salarii care urmau să fie daţi angajaţilor la începutul săptămânii viitoare. Sediul Regiei de Transport în Comun era păzit de doi paznici ai unei societăţi de profil, unul dintre aceştia fiind agresat de către hoţi. De asemenea, după declanşarea alarmei, a sosit un echipaj al firmei de pază, dar hoţii reuşiseră să fugă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut acest jaf. Totodată, ei fac cercetări şi pentru identificarea, prinderea celor care au furat banii, dar şi pentru recuperarea sumei sustrase.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *