Skip to content
Societate

Polițistul care a lovit mortal o fetiță pe trecerea de pietoni nu a fost încă pus sub învinuire

Facebook

Polițistul care a provocat accidentul mortal de joi, soldat cu moartea unei fetițe și rănirea alteia, nu a fost încă pus sub învinuire. Vineri dimineață el a fost chemat la sediul central al Brigăzii Rutiere din București pentru a asista la evaluarea autospecialei pe care o conducea în momentul accidentului, însă activitatea nu a mai avut loc, conform surselor, întrucât ancheta a fost preluată de Parchetul Sectorului 1 și este necesar avizul procurorului de caz.

La sediul parchetului, a avut loc o ședință pentru stabilirea pașilor din anchetă, urmând ca vineri să aibă loc primele audieri, au mai spus sursele citate.

Accidentul s-a produs joi, pe strada Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, și s-a soldat cu decesul unei fetițe în vârstă de 13 ani. Familia Raisei este devastată de moartea fetei. Oamenii au început să aducă lumânări și jucării la locul tragediei.

Deși Poliția a precizat că polițistul avea pornite semnalele luminoase la mașină, în comunicatul respectiv nu a menționat nimic despre cele sonore.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza Sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *