Skip to content
Societate

Poliţistul care a vorbit cu Alexandra la 112 şi-a pierdut o fiică în tragedia de la Maternitatea Giuleşti: Nici n-am apucat să-mi ţin copilul în braţe

timponline.ro

Poliţistul Vasilică Viorel Florescu, cel care a preluat apelul Alexandrei de la operatoarele 112, refuză să mai vorbească despre cazul din Caracal, scrie Antena 3.

 Florescu trecut, la rândul său, prin tragedia pierderii unui copil în 2010, când fetiţa sa nou-născută a ars la Maternitatea Giuleşti. Spune, însă, că sunt detalii care nu pot fi date.

Alexia Gabriela se născuse prematur la 16 iulie 2010 la Slatina şi a fost transferată la Bucureşti pentru o problemă cardiacă.

Soţia a avut o sarcină cu probleme, a născut prematur. Fetiţa mea, Alexia-Gabriela, s-a născut la 36 de săptămâni şi, când a izbucnit incendiul, era la Reanimare. Au resuscitat-o şi au transferat-o la ”Grigore Alexandrescu”. Mi-am identificat copilul după trăsăturile feţei, sprâncene şi păr. Mi-au spus că a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Au încercat să o resusciteze, dar nu au reuşit. Nici n-am apucat să-mi ţin copilul în braţe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *