Skip to content
Societate

Polițistul pedofil, condamnat la 19 ani de închisoare. În 2018, el a abuzat doi copii, într-un lift

Facebook
" "

Fostul polițist Eugen Stan a fost condamnat, joi, la 19 ani de închisoare. Decizia nu este însă definitivă. Cunoscut drept polițistul pedofil, Stan a fost arestat la începutul anului 2018, după ce a abuzat doi copii, într-un lift.

Ulterior, anchetatorii au descoperit că angajatul din Ministerul de Interne mai făcuse, în ultimii ani, și alte victime. În total, 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani.

" "
" "

Într-un comunicat de presă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) anunța că agresiunile au avut loc în perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, în diferite locuri de pe raza municipiului Bucureşti. Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora.

Procurorii au instituit și sechestru pe bunuri mobile şi imobile ale lui Eugen Stan, iar dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *