Skip to content
Monden

Poliţistul vedetă Marian Godină a rămas fără ermis de conducere

facebook

Poliţistul blogger Marian Godină, ajuns celebru în rândul internauţilor, a rămas fără permis de conducere şi a plătit o amendă usturătoare, 652 de lei.

Godină a povestit pe blogul său că a fost oprit de unul dintre colegii săi, fiind surprins de aparatul radar cu viteza de 113 km/h, în localitate.

“Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă. Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile. M-am uitat spre Georgiana și i-am zis că pe mine mă opresc. Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors și a oprit în spatele meu. Știam că aveam în jur de 100, dar nu știam dacă intrasem sau nu în vreo localitate și nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama. N-am văzut dacă polițistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat și mi-a cerut actele. I le-am dat și m-a întrebat dacă știu de ce m-a oprit”, a povestit Godină.

Poliţistul a ales să plătească pe loc amenda de 652 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *