Skip to content
Puterea Știrilor Video

Polițistul-vedetă Marian Godină, acuzat că face propagandă politică pentru administrația USR de la Brașov: „A instigat, a amenințat, a pus presiuni”

facebook.com

Într-o intervenție la „Puterea Știrilor”, jurnalistul brașovean Răzvan Negrea a vorbit despre legăturile polițistului-vedetă Marian Godină cu administrația USR-istului Allen Coliban. Potrivit ziaristului, polițistul încalcă statutul său de funcționar public care-i interzice să facă politică și susține, în mod direct, administrația USR din Brașov. Mai mult, Răzvan Negrea susține că a fost amenințat cu bătaia de Marian Godină.

„Domnul Godină are statut de funcționar public, un statut special, iar prin lege, din câte cunoaștem nu are voie să facă apartenență politică

Eu sunt convins că nu este nici măcar membru de partid, deoarece nu are voie, dar de nenumărate ori și-a făcut publice afinitățile față de USR, afinități care nu sunt străine, partid care nu este străin de familia Godină. Domnul Radu Dascălu, socrul domnului Godină este, din câte am înțeles, și astăzi consilier personal al primarului pe probleme de politică locală.

La toate dezbaterile la care domnul Godină a participat a instigat, câteodată a și amenințat, a pus presiuni. Dacă vă uitați pe live-ul de ieri al domnului Godină, de după ședința de consiliu local în care domnia sa plecă la București, chiar dumnealui spune că consideră că trebuie să pună presiuni. Ori, nu înțeleg de ce această presiune din partea unui personaj care trebuia să fie apolitic. Mai mult de atât, domnul Godină a stat într-un colț, iar când proprietara site-ul Gazeta Brașovului, un alt trust media de aici din Brașov, ar fi luat cuvântul, mai în șoaptă ar fi înjurat-o. Eu unul nu am auzit, dar colegul meu și încă un coleg de la un alt trust au auzit aceste înjurături, deci din punctul meu de vedere, consider ca domul Godină cam încalcă statutul funcționarului public.

Doar mărturii, eu nu am stat lângă domnul Godină, pentru că, probabil din ce ați înțeles și din celelalte materiale, eu am avut o altercație verbală cu domnul Godină în 16 ianuarie 2023, atunci când cei de USR a organizat o dezbatere publică pentru a încerca să convingă consilierii locali cât de benefic este acest regulament al construcțiilor în pantă.

Domnul Godină nu numai că a participat, exact înaintea acelei dezbateri a venit silențios spre mine și ceilalți jurnaliști care eram în sală, a venit spre mine cu amenințări, la un moment dat se dezbrăcase să își arate mușchii, cu expresii de genu: ”vrei sa ți-o pun?”, ”ești șmecher?”, ”ai tupeu?”, chestii din-astea golănești care se făceau în tinerețe prin spatele blocului, nici de cum într-o sală a Filarmonicii Brașov. Plus de asta începuse să filmeze, iar când a văzut că un prieten de-al meu îl filma la rândul domniei sale, începuse ”uite-l și pe ăsta, mă filmează”. Din păcate, prietenul meu a întrerupt filmarea, iar domnul Godină, a început să îl legitimeze. Ori în timpul liber eu nu știu dacă un polițist care se află în concediu de creștere a copilului și primește indemnizație are voie să legitimeze un om aflat într-o sală a filarmonicii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *