Skip to content
Politică

Pomană electorală ILEGALĂ: Se asfaltează pompieristic în Capitală

Observator de Constanta

Pomană electorală ilegală în București, în condițiile în care Primăria a început să asfalteze străzile, deși legea interzice turnarea asfaltului la temperaturi exterioare mai mici de 10 grade.

În cel puțin șapte locuri din Capitală, sunt lucrări de asfaltare a străzilor în prag de iarnă. Este vorba despre decopertarea unui strat de 5-7 centimetri grosime, urmată de turnarea rapidă a asfaltului. Pentru că se desfășoară în multe cartiere ale orașului, este interesantă și rapiditatea cu care se petrece întreg procesul, scriu jurnaliștii de la România Liberă.

În câteva zile, au fost executate astfel de lucrări pe Bulevardul Ion Mihalache, în zona Cotroceni și Drumul Sării. Se observă cu ochiul liber că noul strat asfaltic nu se află aproape nicăieri la același nivel cu cel vechi și că nu este uniform. De asemenea, canalele de aerisire nu se află la același nivel cu stratul de asfalt proaspăt turnat.

Cea mai mare problemă pentru siguranța traficului este, însă, lipsa marcajelor rutiere, care creează mari probleme mai ales acolo unde sunt treceri de pietoni. Asfaltările în curs sunt făcute de mai multe companii.

Conform sursei citate, pe strada Lânei, asfaltarea se făcea în timp ce primii fulgi de zăpadă cădeau timid peste oraș.

„Asfaltează, ca să vină la primăvară să sape după țevi și apoi iar să asfalteze. Au făcut asta de mai multe ori în ultimii ani”, e de părere o femeie care locuiește în zonă. Firma care execută lucrarea acolo este Grupul Delta A.C.M. Constructorul bucureştean Delta ACM se mai ocupă de lucrările la magistrala de metrou din Drumul Taberei .

CITIȚI ÎNTREAGA ANCHETĂ AICI.

 

 

1 comentariu la “Pomană electorală ILEGALĂ: Se asfaltează pompieristic în Capitală

  1. Asfaltarea pomana electorala….de rasul curcilor…pai salubrizarea , iluminatul public, iluminatul de sarbatori.. suntem patateci. Din cauza unor ziaristi frustati ca dumneata anul acesta nu s-au dat cadouri pt copii din partea autoritatilor.Am lasat deoparte si crestinismul din noi de grija celuilalt Nicusor. Politica o sa va manance sufletul(daca-l mai aveti)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *