Skip to content
Coronavirus

Pomohaci a ieşit cu un grup de tineri să cânte pentru oamenii în necaz: Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu

Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

UPDATE

Cristian Pomohaci a fost amendat pentru că a încălcat măsurile de carantină, precizează Poliția Mureș.

”Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la anumite imagini video, postate pe o reţea de socializare, referitoare la faptul că un bărbat ar fi organizat o adunare cu mai multe persoane, pe raza localităţii Moşuni, din judeţul Mureş, poliţişţii din cadrul I.P.J. Mureş au efectuat verificări stabilind următoarele: În cursul zilei de ieri, 28 martie a.c., un bărbat, în varstă de 50 de ani, din localitatea Moşuni, ar fi desfăşurat activităţi agricole, în grădina proprietate personală, la care au participat mai multe persoane. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 de lei, conform Ordonanței militare nr. 2/2020. În continuare, poliţiştii desfăşoară activitâţi pentru identificarea şi sancţionarea tuturor persoanelor implicate, încălcând în acest fel dispoziţiile legale în vigoare“, a transmis Poliţia Mureş.

—————————————————————————————————————————-

Cristian Pomohaci a încălcat măsurile de carantină ieşind cu un grup de tineri pe dealul de la Moşuni, Mureş, El i-a îndemnat să se apropie ca să poată fi văzuţi în transmisia live făcută pe Facebook, relatează Adevărul.

Cristian Pomohaci, preotul-artist exclus din Biserică, a scos un grup de tineri pe dealul de la Moşuni, judeţul Mureş, localitate unde are o fermă la care s-a retras.

„Haidaţ’, haidaţ’ aproape de mine, haidaţ’“, le-a spus el tinerilor care s-au conformat, au salutat cu „Doamne ajută“ fiecare şi au început să cânte, cu Pomohaci în frunte.

„Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu. Vă spunem Domnul să vă binecuvânteze pe toţi care treceţi prin necaz şi prin greutăţi şi să ştiţi că ne rugăm pentru voi“, a transmis Pomohaci din natură, înconjurat de tineri. Lumea îi mulţumeşte în comentariile de pe Facebook.

Măsurile de carantină pe timpul pandemiei impun clar izolarea la domiciliu, ieşirea doar în caz de necesitate şi interzic grupurile mai mari de 3 persoane care nu au acelaşi domiciliu.

Publicată de Cristian Pomohaci pe Sâmbătă, 28 martie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *