Skip to content
Societate

Pompierii călărăşeni care au participat la misiune în Grecia se întorc acasă

facebook

Cei doi subofiţeri pompieri de la I.S.U „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi se întorc acasă cu satisfacţia unei misiuni finalizate cu succes în Grecia.

Cei doi pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi care au făcut parte din delegaţia română trimisă în sprijin pentru a ajuta Republica Elenă în eforturile de lichidare a focarelor şi de diminuare a efectelor situaţiilor de urgenţă produse în această perioadă sunt: plutonier adjutant Zamfir Costel – conducător autospeciale şi plutonier adjutant Neagu Mădălin – comandant de echipaj şi conducător autospeciale, ambii de la Garda de intervenţie nr.1 a Detaşamentului de pompieri Călăraşi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi a sprijinit această activitate şi cu un camion de intervenţie care a  transportat un container Multirisc pentru misiunea din Grecia.

„Ne bucurăm pentru colegii noştri că şi-au dus sarcinile încredinţate la bun sfârşit şi îi aşteptăm să revină acasă”, a precizat plt.adj.şef Ovidiu Tătătanu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.

1 comentariu la “Pompierii călărăşeni care au participat la misiune în Grecia se întorc acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *