Skip to content
Politică

Ponta, despre Iohannis: „Este un lucru, nu un om”

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, că trebuie să îi convingă pe cei care au votat un alt candidat in turul I, să fie alături de el în cel de- al doilea tur.

„Trebuie să îi convingem pe cei care au votat un alt candidat, pe cei 12 care nu au intrat in turul II, că trebuie sa fie alaturi de noi in turul II. Singurul candidat care nu a intrat in turul 2 si a anuntat ca il sprijină pe dl. Iohannis este domnul Silaghi Zsolt. Sprijinul lui nici nu l-aș fi vrut, ca sa fiu sincer. Vreau sa le mulțumesc tuturor”, a transmis Ponta.

Totodată, Ponta a transmis că el vrea să fie un președinte legitim, nu unul care a câștigat cu câteva voturi, seara la 12.00, la Paris, afirmând că Iohannis se adresează lucrurilor, în schimb el se adresează oamenilor. Premierul a mai  declarat că „avem nevoie de o țară pentru oameni, nu pentru lucruri”.

„Klaus Iohannis, Monica Macovei nu au făcut nimic decât să ne insulte. În aceste condiții, 3, 8 milioane de voturi este un rezultat bun, care ne obligă să câștigăm în turul II la o diferență clară. Eu vreau să fiu un președinte legitim, nu unul care a câștigat cu câteva voturi, seara la 12, la Paris.
Dl. Iohannis este un lucru, eu sunt un om, un român. Dl. Iohannis se adresează lucrurilor, eu oamenilor. Avem nevoie de o țară pentru oameni, nu pentru lucruri”, a spus Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *