Skip to content
Politică

Ponta a decis: pe cine propune pentru scaunul de premier al României

Premierul demisionar, Victor Ponta, a dezvăluit, miercuri pe cine va propune prim-ministru președintelui Klaus Iohannis.

În acest context, Victor Ponta a declarat că îi va trimite demisia sa șefului statului în această seară, alături de propunerea ca Mircea Dușa să fie premier.

„Am vorbit cu liderii coalitiei, le-am multumit pentru faptul ca aproape patru ani au fost loiali si cred ca am facut o guvernare foarte buna si cred ca aceasta coalitie e solida si poate sa asigure guvernarea foarte bine.

O sa avem o sedinta de Guvern si o sa adoptam ultimele acte in lucru si in aceasta seara ii prezint domnului Iohannis demisia mea si propunerea ca domnul Mircea Dusa sa fie premier. Ideea e ca Guvernul sa functioneze in zilele urmatoare pentru ca sunt multe lucruri care nu poate sa astepte. N-am acceptat (n.r. – Mircea Dusa – premier), eu o sa o propun pentru ca sunt un om serios si ma intereseaza ce se intampla cu Romania. Cand ii trimit demisia presedintelui Klaus Iohannis, ii trimit si o propunere. Vreau sa stiu ca e cineva care se ocupa 24 din 24 pentru ca toate lucrurile sa fie bine.

Aseara am vorbit cu domnul Oprea. Am vorbit cu domnul Dragnea, am vorbit cu domnul Daniel Constantin – oamenii care m-au sustinut si le-am spus ca asta cred ca e decizia corecta pt ca intro stare de tulburare riscam sa stricam tot ce am facut bun pana acum.

Noi suntem o echipa guvernamentala si era normal sa luam o asemenea decizie. Va multumesc mult de tot”, a declarat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *