Ponta: A fost o glumă proastă. Voi participa la dezbateri

Premierul Victor Ponta a recunoscut că a făcut o glumă proastă atunci când a declarat că nu va participa la dezbaterile din turul I de la alegerile prezidențiale.

”A fost o glumă proastă. Mi-a părut imediat rău. Dacă pot să recunosc că îmi pare rău este un semn bun. E foarte posibil ca fiind candidat PSD-UNPR-PC să intru în turul II. Asta însemnă că în primul rând românii știu cine sunt eu”, a declarat Ponta la România TV.

”In turul I imi iau popcorn si racoritoare si ma voi uita la dezbaterile dintre doamne: Udrea si Macovei. Va fi o ”cafteala” la care nu doresc sa particip. Unii nici dacă ar candida singuri nu vor putea ajunge în turul doi. Nu dau

Totodată, premierul a precizat că prezidențiabilul Victor Ponta va participa la dezbateri, dar nu cu toți candidații.

”Candidatul Victor Ponta îşi va prezenta proiectul de ţară şi va participa la dezbateri. Şi înainte de primul tur voi participa la dezbateri, dar nu cu toţi ceilalţi candidaţi, ci doar în formula unul contra unul. Cred că nu ne înţelegem dacă suntem mai mulţi, de aceea cred că e bună această variantă. Iar în turul doi voi participa la orice dezbatere, voi merge la orice emisiune. În turul doi va fi o bătălie între cele două personalităţi”, a mai precizat Ponta.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: