Skip to content
Politică

Ponta, acid pe Facebook: E frumos în Românistan!

aktual24.ro
" "

Fostul premier al României, Victor Ponta, vineri, într-o postare pe pagina personală de Facebook, şi-a exprimat nemulţumirea că nu a putut participa la deschiderea anului universitar 2016-2017 la Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu deoarece a fost obligat să meargă la o secţie de poliţie pentru a semna ”o hârtie formală şi inutilă” în cadrul controlului judiciar la care este supus în dosarul vizitei lui Tony Blair în România.

Din păcate, în acest an nu am putut să fiu şi fizic alături de ei, de colegii şi de prietenii din Târgu Jiu (aşa cum am păţit şi la deschiderea anului şcolar) – asta pentru că timp de 5 minute am semnat o hârtie strict formală (şi inutilă) la Secţia 6 de Poliţie din Bucureşti! Eu fiind singurul care trebuie să fac asta din fabulosul şi fiorosul dosar de crimă organizată internaţională cunoscut sub numele de «Vizita lui Tony Blair în România»!”, a scris fostul prim-ministru.

" "
" "

”E frumos în Românistan – sau mai corect puteţi să numiţi ţara noastră Absurdistan / Macoveistan / Prunistan / Puşcăristan / Tapalagstan / Iohannistan ş.a.m.d.”, a adăugat Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *