Skip to content
Politică

Ponta, acuzat de liberali că și-a făcut majoritatea ”mai cu bâta, mai cu amenințări”. Care-i motivul din spatele prestației slabe a PNL în opoziție

Premierul României, Victor Ponta, este acuzat, la 3 ani de la investirea guvernului USL, că a reușit să dărâme Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu ”mai cu binele, mai cu bâta, mai cu ameninţări.”

Fostul premier și actual prim- vicepreședinte al PNL, Mihai Răzvan Ungureanu, a precizat, într-un interviu acordat celor de la Adevarul.ro, că evenimentul de celebrare a 3 ani de la adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conducea, i-a lăsat un gust amar.

”Am avut un gust amar văzând cât de inestetică este campania de imagine pe care şi-o face domnul Ponta astăzi. Este un amestec: nevoia de supravieţuire, dar şi nevoia de a-şi asigura un sprijin politic şi popular pentru că bate la poartă un Congres. Locurile goale de pe podimiul acelui Congres, pentru că sunt mulţi zei PSD care bat treptele DNA, vorbesc şi vorbesc în favoarea celor care îl vor jos pe domnul Ponta. Domnul Ponta se află într-un proces de reconfigurare. Acum încearcă să se recompună. Este derizoriu să faci o serbare dintr-o chestiune care a însemnat o notă proastă pentru democraţie. Au fost cumpărate conştiinţe de parlamentari. Mai cu binele, mai cu bâta, mai cu ameninţări. Aşa s-a făcut majoritatea. Nu a fost un proces natural. Domnul Ponta se află într-un proces de reconfigurare. Acum încearcă să se recompună. Este derizoriu să faci o serbare dintr-o chestiune care a însemnat o notă proastă pentru democraţie. Au fost cumpărate conştiinţe de parlamentari. Mai cu binele, mai cu bâta, mai cu ameninţări. Aşa s-a făcut majoritatea. Nu a fost un proces natural.”, a precizat MRU pentru Adevărul.ro.

Privind acuzațiile aduse celor din PNL legate de o prestație slabă în opoziție, Mihai Răzvan Ungureanu a punctat că

”Este o exagerare faptul că nu există (n.r.: opoziție din partea PNL în Parlament). Faptul că, aparent, are o voce publică mai redusă, nu mai domoală, ţine de altceva. Am să privesc lucrurile obiectiv. S-a reuşit punerea împreună a două formaţiuni politice care păreau opuse. Va dura un pic până se va ajunge la omogenizare, dar este un proces care cere timp. Această formaţiune foarte tămără reuşeşte să impună un preşedinte pe seama ideii că trebuie să existe un alt mod de a face politică. În spatele preşedintelui a stat acest partid.”

1 comentariu la “Ponta, acuzat de liberali că și-a făcut majoritatea ”mai cu bâta, mai cu amenințări”. Care-i motivul din spatele prestației slabe a PNL în opoziție

  1. ”Am avut un gust amar …
    Probabil de la vita Kobe….
    ”văzând cât de inestetică este campania de imagine…
    Pai sa o dea cu creme si uleiuri de firma…

    Cat de penibil este individul asta cand mai are tupeul sa deschida gura !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *