Skip to content
Politică

Ponta, acuzații dure la adresa unui ministru: incompetent, mincinos și distructiv!

ziaruldeinvestigatii.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, marți, pe pagina personală de Facebook, a comentat anunțu potrivit căruia prețul energiei electrice a explodat.
Costul mediu al unui megawatt/h a atins maximul istoric de 397 lei pe piaţa energiei, stabilind un record de trei ori mai mare decât în 2010.

”Ieri 7 August Romania a importat energie de aproape 1000 MW ( cea mai mare parte din Ungaria – tara care nu are nici carbune, nici gaz sau centrala nucleara)!

In tot anul 2016 am avertizat Guvernul Tehnocrat ca Sistemul Energetic este in pericol – dar nu aveai cu cine sa vorbesti / dar le-am spus oamenilor ca daca voteaza PSD – Alde o sa se indrepte lucrurile – din pacate e mai rau ca inainte !

Actualul Ministru al Energiei este si mai incompetent, mai mincinos, mai arogant si distructiv decat „Tehnocratii” ( desi credeam ca asa ceva e inposibil????????????)!

Numai tepe – la Cernavoda numai vorbe cu Grupurile 3 si 4, la CEO toti fostii pedelisti sunt inapoi la „jefuiala” la Hidroelectrica nu se mai face nimic ca nu s-a decis Liviu Dragnea cui i-o mai promite contra poze si strangeri de mana!

Asa am ajuns la preturi triple si import de energie !!! Si va fi si mai rau!”, scrie Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *