Skip to content
Politică

Ponta, acuzații incredibile: Dragnea șantajează cu funcții și sancțiuni! EXCLUSIV

ziaruldeinvestigatii.ro

Social-democrații s-au reunit, începând cu ora 14:00, în Comitetul Executiv Național, fiind, de astfel, prima întrunire a PSD pe anul 2018. Protagonistul principal al acestei întâlniri a fost chiar presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a cerut printr-o scrisoare deschisa „punerea in functiune a mecanismelor statutare pentru conducerea colectiva a partidului”.

În acest context, contactat marți dimineață de redacția de știri PSNEWS.RO, fostul premier al României, Victor Ponta, a ținut să precizeze faptul că anul 2018 ”va fi încă un an pierdut pentru români”.

”Liviu Dragnea se va agata de functiile pe care le are ( și la partid si la Camera Deputaților) cu orice preț si folosind orice mijloace / asta inseamnă că si PSD și Guvernul și Parlamentul vor rămâne capturate de catre Dragnea și “Cartelul De la Teldrum” în continuare. 2018 va fi încă un an pierdut pentru români”, a declarat Victor Ponta pentru PSNEWS.RO

Mai mult, Victor Ponta a a adus o serie de acuzații dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care îl acuză că ”santajeaza cu functii si sanctiuni si cumpara cu banii de la MDRAP sustinerea in cadrul liderilor din CEX ”

”Domnul Dragnea șantajează cu funcții si sancțiuni si cumpără cu banii de la MDRAP susținerea iî cadrul liderilor din CEX – problema este ca sustinerea lui Dragnea în rândul membrilor și votantilor PSD este deja spre zero”, a susținut fostul premier.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *