Skip to content
Politică

Ponta, afirmație surprinzătoare: „Nu suntem o țară democratică!”

Fostul premier al României, Victor Ponta, duminică, pe pagina personală de Facebook cere demisia premierului şi a ministrului Justiţiei, după ce peste 500 de judecători au semnat un memoriu în care cer eliminarea oricăror forme de discriminare în privinţa veniturilor, pe care le văd ca pe o presiune asupra magistraţilor.

”In absolut orice tara democratica, europeana, cu societate civila , stat de drept si raspundere politica a guvernantilor – dupa un asemenea dezastru Primul Ministru sau/si Ministrul Justitie isi dadea demisia ( dupa ce isi cerea scuze judecatorilor si procurorilor pentru bataia de joc la care i-au supus)!

Acelasi lucru se intampla daca in loc de magistrati era vorba de profesori, medici, militari , politisti, etc!

In Romania nu se intampla nimic – pentru ca nu suntem o tarademocratica, nici nu ne mai comportam ca in Europa, nu avem societate civila, nici stat de drept si guvernantii nu raspund in fata poporului si a legilor!

Oare in Decembrie prin vot putem sa ii schimbam ( sau nici acest drept nu il mai avem)?”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Sursa foto www.nineoclock.ro

2 comentarii la “Ponta, afirmație surprinzătoare: „Nu suntem o țară democratică!”

  1. Din nou are perfecta dreptate domnul Ponta si toti cei de buna credinta stim si recunoastem ca asa este! Doar postacii agramati, precum Groza, pot sa sustina altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *