Skip to content
Politică

Ponta anunță apocalipsa greilor PSD. Curățenie generală în Kiseleff

Marea curățenie în PSD e pe cale să aibă loc odată cu ședința Biroului Permanent, dar și cu acțiunile DNA, după ce atât Viorel Hrebenciuc, cât și Dan Șova, doi grei ai PSD, au fost  acuzați de trafic de influență, ambii fiind urmăriți penal.

În stenogramele procurorilor DNA se arată că Hrebenciuc îi promitea șefia PSD lui Dan Șova, în schimbul unei propuneri legislative privind amnistia și grațierea.

Ajuns la sediul PSD, Victor Ponta a spus o singură frază, de natură să dea fiori tuturor pesediștilor cu problemele penale:

„Deocamdată, facem un pic de ordine și disciplină. Mă bucur că ați venit la PSD, poate vin și eu mai des pe aici”, a declarat Ponta.

O replică tăioasă a venit și de la Liviu Dragnea, cel despre care Hrebenciuc spunea, potrivit stenogramelor că nu îl vrea la șefia PSD:

„Marele noroc al unora este că prostia nu este infracțiune în România”, a spus Dragnea, la intrarea în sediul PSD.

Replica lui Dragnea vine în contextul convorbirii lui Hrebenciuc cu Șova, în care Hrebenciuc îi spunea fostului ministru că nu îl vrea pe Dragnea la șefia PSD:

Orice, dar nu pe Liviu” (n.r. în fruntea PSD)”, spunea Hrebenciuc, moment la care Șova i-a răspuns: „Nimeni nu-l vrea pe Liviu în prima linie”.

CITEȘTE ȘI: Iese la iveală încordarea din PSD. Cum s-a înfundat singur Hrebenciuc și cum i-a dat Dragnea peste nas lui Șova

4 comentarii la “Ponta anunță apocalipsa greilor PSD. Curățenie generală în Kiseleff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *