Skip to content
Politică

Ponta anunță când va ajunge bugetul în Parlament

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, despre proiectul de buget pe anul 2015.

Victor Ponta a declarat că proiectul de buget urmează să fie transmis Parlamentului vineri dimineață.

„Pe linii principale vizăm un buget pe 2015 care să prevadă faptul că se acoperă toate măsurile de creștere economică. Aceste discuții le avem astăzi și mâine și bugetul va fi transmis vineri dimineață după ce finalizăm și includem toate amănuntele. Vineri va pleca către Parlament, în urma unei ședințe speciale de la ora 9, pentru ca Parlamentul să aibă timpul necesar pentru propriile proceduri. Calendarul pe care îl vom propune rămâne să fie categoric agreat de către conducerea Parlamentului, prevede un vot final.”, a comentat Victor Ponta.

În același timp, premierul a declarat că, pentru anul 2015 se dorește în special finanțarea pentru proiectele care vizează sănătatea, educația și infrastructura.

„Ideea este să asigurăm pentru România 2015 toate măsurile de stimulare economică și dreptate socială și finanțarea pentru proiectele importante în special în sănătate, educație și infrastructură.”, a adăugat premierul.

Nu în ultimul rând, Victor Ponta a adăugat că dorește să dovedească adevărata capacitate a României.

„Vrem să dovedim capacitatea României să fie stabilă pe o perioadă care să depășească un ciclu electoral.”, a conchis Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *