Skip to content
Politică

Ponta anunță deciziile conducerii PSD. Somație către PNL privind un domeniu cheie

Șeful PSD, Victor Ponta, a prezentat luni, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul partidului, subiectele pe care le-a dezbătut în cadrul ședinței săptămânale a conducerii social- democraților.

Premierul a făcut și un apel la responsabilitate către cei din noul PNL, după ce aceștia din urmă au depus o moțiune simplă de cenzură privind acitivatea ministrului Eugen Teodorovovici.

" "

Citește și: PNL bombardează PSD cu moțiuni simple de cenzură. Ce ministru important este vizat de acțiunea liberalilor

”Am dezbatut pentru colegii nostru care discuta in cadrul celor 2 comisii, in dezbaterea camerei am discutat cu Ana Birchall, are mandatul pentru finalizarea legii privind insolventa persoanelor politice, e un proiect consolidat care duce la protectia persoanelor fizice in cazul unei noi crize financiare. Am discutat despre faptul ca vom prezenta toate datele legate de faptul ca in 2012 am preluat guvernarea de la PDL, suntem in 2015, grad de absorbtie  de 55%. E un efort comun.

Demersul PNL – PDL de a constata acum ca s-au int lucruri rele in ultimii ani e unul demagogic si poate face rau Romaniei.

Fac un apel la responsabilitatea colegilor sa ducem batalia politica pe toate domeniile pe care le considera importante dar sa nu afecteze interesele Romaniei extraordinare si care inseamna miliarde de euro de cand am deblocat fondurile europene.

Am vazut ca PNL vrea sa ne salveze din dezastrul economic, cum spun ei, si tocmai s-a constatat ca România are cel mai mic risc de tara din ultimii 6 anii.

(…) Mi-am anuntat colegii parlamentari despre faptul ca in jurul datei de 18-20 vom finaliza proiectul de Cod Fiscal si va pleca spre Parlament, pentru ca sa intre in dezbaterea Parlamentului si să poata fi adoptat.

(…) Am aprobat programul Consiliului National, vineri, sambata, ateliere, plen, modificari la statut, participanti atat internationali, cat si colegii de coalitie. Am stabilit procedurile de urmat in alegerea presedintelui. Vineri vom avea forma finala care va fi trimisa mai departe.”, a precizat luni Victor Ponta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *