Skip to content
Politică

Ponta anunță în ce condiții ar colabora cu PSD: Sunt de acord doar dacă partidul se deteleormănizează

Inquam Photos

Victor Ponta, liderul Pro România, spune că este mereu întrebat dacă se întoarce în PSD. Răspunsul lui este că, în cazul în care Liviu Dragnea pleacă de la conducerea partidului, ar putea să colaboreze cu PSD.

Eu spun un lucru pe care l-au înțeles, sper, toți PSD-iștii buni care au rămas în PSD. Dacă ei pot să-i schimbe pe Dragnea, pe Dăncilă, să deteleormanizeze partidul, să-l ducă într-o direcție social-democrată europeană, atunci da, putem să colaborăm, să facem proiecte comune, să ne sprijinim. Dar după cum se vede nu pot, iar teleormanizarea s-a dus şi în teritoriu. Șefii de filiale pe care Dragnea i-a pus prin județe sunt interimari. Nu-i lasă să se aleagă, iar acești oameni se comportă ca mici Dragnea în teritoriu și asta îndepărtează electoratul și creează o mare dezamăgire„, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a afirmat că ura românilor față de Dragnea a atins un nivel mai mare decât cea pe care a simțit-o fostul președinte al României, Traian Băsescu. Victor Ponta spune că peste tot unde merge este întrebat de oameni „Când scăpăm de Dragnea?”

„Dragnea are mulți părinți, primul e Băsescu. Apoi a venit în PSD pe vremea lui Năstase, după care a fost numărul doi în vremea lui Geoană. Eu am susținut-o pe Rovana Plumb la conducerea partidului. Dragnea este expresia părții baroniale lacome și rele din PSD și mă bucur că la Pro România scăpăm de aceste metehne. La PSD n-am reușit”, a afirmat Victor Ponta.

El a participat, vineri, alături de alți lideri ai partidului, la reuniunea regională Pro România de la Iași, la ședință fiind prezenți peste 150 de membri și simpatizanți ai partidului din județele din Moldova, informează News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *