Skip to content
Politică

Ponta anunță lansarea oficială a fundației

Fostul premier Victor Ponta anunță lansarea oficială a fundației pe care o conduce.

Astfel, fostul prim-ministru a declarat luni că lansarea oficială a „Black Sea Regional Cooperation Projects 2020” va avea loc pe 17 februarie, în cadrul unui eveniment programat pentru a doua parte a zilei, la care sunt invitaţi diplomaţi şi lideri politici.

„Poimâine (miercuri – n.r.). O să dăm mâine un comunicat, ora 19,00 „, a declarat Victor Ponta, întrebat de jurnaliști când va avea loc lansarea, potrivit agerpres.ro.

Fostul premier Victor Ponta anunţa, pe 2 februarie, pe Facebook, că va lansa „Black Sea Regional Cooperation Projects 2020” în jurul datei de 20 februarie, publicând „actul de naştere oficial” al asociaţiei.

„Avem ‘actul de naştere’ oficial al ‘Black Sea Regional Projects 2020’! Acum putem trece la următorii paşi procedurali (cod fiscal, sediu de lucru, program de activităţi) şi lansarea oficială în jurul datei de 20 februarie. Ne dorim să avem alături prieteni, parteneri, membrii corpului diplomatic şi reprezentanţii mediului de afaceri – toţi cei care au dorinţa şi capacitatea de a pune umărul la o viziune regională de dezvoltare”, a scris Ponta pe reţeaua de socializare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *