Skip to content
Politică

Ponta anunță măsuri radicale în PSD. Săgeți și ironii către PNL

" "

Șeful PSD, Victor Ponta, a precizat vineri, la sediul partidului, că va propune, la Consiliul Național Executiv al PSD din 21 martie, un pachet de măsuri prin care formațiunea pe care o conduce să se reformeze din temelii.

”Le voi propune niste schimbari radicale la modul de organizare a PSD, mai ales la cauze penale, ce se intampla cu colegii si cu mine daca va fi cazut daca au cercetari penale, astfel incat, anul viitor sa fim primul partid care a inteles si s-a reformat.

" "
" "

Voi avea o discutie despre schimbarea legii partidelor, sa avem un sistem mult mai deschis, o societate politica mult mai transparenta decat in prezent.”, a punctat Victor Ponta.

De asemenea, premierul i-a mai taxat încă o dată pe liberali cu privire la adoptarea noului Cod Fiscal.

”Vazand pozitia PNL care e impotriva fondului fiscal de abia acum mi-a mdat seama ca s-ar putea sa se blocheze. Eu am fost convins ca e o masura buna, dar cand am vazut ca PNL spune ca e contra, ca e rau codul fiscal. Draftul prezentat in Guvern a fost discutat de mai multe ori cu coalitia, cu specialisti, acum sunt 30 de zile in care sa-l vada toata lumea, pana sa-l trimitem in Parlament. Dupa e Senatul, Camera Deputatilor, Presedintele, asa functioneaza.”, a mai subliniat șeful PSD.

Reamintim că șeful statului, Klaus Iohannis, s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a primit un draft cu noul Cod Fiscal și că a obținut informația despre acest plan al Guvernului din diferite surse, și nu pe căi oficiale.

Citește și: Iohannis, dezvăluire inedită despre cum își culege informațiile despre Ponta

”Mă consult cu toată lumea. Eu iubesc consultarea. Liberalii se consultă pe Facebook între ei. (…) Eu sper ca le va veni mintea la cap si vor fi de acord”, a mai precizat Victor Ponta despre relația cu PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *