Ponta, reacție la anunțul FDGR

 Premierul Victor Ponta a luat apărarea Formului Democrat al Germanilor din România, după ce reprezentanți acestuia au declarat că trebuie să discute înainte de a își afirma sprijinul pentru candidatura lui Klaus Iohannis la prezidențiale.

„Am văzut nişte discuţii, care evident că au legătură cu campania electorală. Eu cred că Forumul Democrat German din România este o asociaţie neguvernamentală care a făcut şi face foarte mult bine dezvoltării comunităţilor din România şi nu cred că merită să fie acuzată sau implicată în bătălii politice. Deputatul FDGR, domnul Ganţ, este unul dintre cei mai buni deputaţi din Parlamentul României. Cred că trebuie să trecem peste orice campanii electorale şi să învăţăm, ca la Bistriţa, că oamenii trăiesc împreună, se respectă şi pot să construiască împreună’, a spus Ponta.


Vineri, conducerea FDGR se va întruni la Sibiu, în cadrul Consiliului Director, ocazie cu care se va discuta şi despre o eventuală susţinere a candidaturii lui Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al României.

CITEȘTE ȘI: Încă o lovitură crâncenă pentru Iohannis. Mesaj îngrijorător al unui lider al FDGR

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL