Skip to content
Politică

Ponta, apel către Iohannis

Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că, până în acest an, nu s-a mai întâmplat să înceapă cursurile de clasa întâi fără manuale.

În acest context, Victor Ponta a transmis că în cazul în care există vreo greșeală din parta ministerului, va lua măsuri și a făcut un apel, ca „totuși, în campania electorală să nu se folosească acest subiect important”.

„Dacă există vreo neregulă sau ceva greșeală din partea ministerului, cu siguranță voi lua măsuri fără nici un fel de ezitare. Am fost de acord cu această reformă profundă și cu faptul că, deși e an electoral și tot felul de politruci folosesc acest subiect, să facem această reformă”, a declarat Ponta.

Ponta a afirmat că nu l-a văzut până acum pe Iohannis să aibă vreo poziție legată de educație și se întreabă ce ar face Iohannis în locul lor.

„Dânsul face ce face și tot la copii ajunge. Nu l-am văzut până acum să aibă vreo poziție legată de educație, nu îl văd în continuare și mai ales care e soluția. Ce ar face în locul nostru ? Nu ar respecta legea licitațiilor publice, nu le-ar mai da manuale noi, ar face el manualele mai bune?”, a transmis Victor Ponta.

Totodată, Victor Ponta face un apel ca în campania electorală să nu se folosească un subiect atât de important.

„Aș vrea să fac apel ca totuși în campania electorală să nu folosim în mod demagogic ca niște politruci un subiect atât de important până la urmă. Dacă l-aș întreba pe dl Iohannis care manual crede că e mai bun de clasa I, credeți că ar ști să răspundă? Habar nu are”, a declarat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *